24 de imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta

24 de imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta. Siluetele reprezinta un mijloc extraordinar de a reda un cadru dramatic, plin de mister, incarcat de sentiment si atmosfera pentru privitorii fotografiei. Acest cadru al siluetelor combina simplitatea cu povestea pe care o spune fiecare fotografie in parte.

Nu este o simpla imagine pentru ca in spatele ei stau doi oameni care au ceva de transmis privitorului. Mai mult, acest tip de fotografie lasa loc de interpretare. Imaginatia celui care o vede poate sa zburde si sa creeze propria poveste pentru ca poza nu ofera o imagine foarte clara a ansamblului. Aceste 24 de imagini cu siluete sunt spectaculoase si vrem sa le impartasim cu voi.

Unele sunt fotografiate la apus sau in orase frumoase din Romania, altele sunt fotografiate la mare sau la munte si impresioneaza prin cromatica,contrast, compozitie, simplitate.

Fotograf nunta Radu Constantin Gabriel

Nu uita, ca in perioada 15 Martie – 31 Martie 2019, primesti GRATIS o sedinta foto profesionala realizata de fotograful de nunta
Radu Constantin Gabriel, daca iti doresti sa colaboram si la nunta ta.
Dacă nu îți plac fotografiile, nu ești obligat să facem un contract mai departe și încetăm colaborarea.

Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (1)

22 de imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta
Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (70) 22 de imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta 22 de imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta 22 de imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta  imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta