Daca iti doresti si filmare la nunta ta, vin in sprijinul vostru cu 4 recomandari foarte bune. Vezi mai jos detaliile dar si oferta video pentru fiecare coleg in parte.


 

George Boangiu: "Cine nu își dorește să retrăiscă cea mai frumoasă zi a vieții sale? Imaginile video de calitate combinate cu un sunet impecabil te vor purta în timp și vei trăi încă o dată momentele pline de emoție ale nunții tale.
Cu o experiență de peste 16 ani în domeniu, sute de nunți și perechi de miri fericiți, mă voi ocupa cu profesionalism și cu prietenie totodată de evenimentul tău."

George Boangiu Boa Production Copy Copy

Mai multe detalii despre oferta gasesti aici sau pe site-ul Boa Production


 

Valentin Matei - " Dragostea si empatia pe care o am pentru oameni ma ajuta sa imortalizez gesturi, emotii, sentimente si stralucirea momentelor speciale din viata fiecaruia. Angajarea unui videograf de nunta este un parteneriat, o implicare si o asumare. Este o relatie pe care trebuie sa o cladim impreuna, o relație care se construieste pe incredere, pentru ca atunci, pentru o zi, eu voi face parte din viata voastra. Scopul meu este sa inteleg asteptarile voastre si sa fac tot posibilul sa le depasesc. Comunicarea, bunătatea și respectul sunt, de asemenea, primordiale pentru succesul nostru comun. Si astfel ve-ti avea cele mai placute amintiri ce vor ramane vii o data cu trecerea timpului. "

Valentin Matei Videograf

Mai multe detalii despre oferta gasesti aici

Eu sunt Bogdan 😀
Îmi place să creez povești. Povești de nuntă, de botez, de dragoste, povești. Suprind emoții și trări de 24 de ori pe secundă.
Pe drumul meu, am cunoscut oameni care m-au ghidat in tot acest timp si carora le sunt mereu recunoscator, iar acum am ajuns să fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna.
Vreau să știu mai multe despre voi și vreau să știți mai multe despre mine. Așa că, hai să ne luăm la întrebări. 🙂

Bogdan N

Mai multe detalii despre oferta gasesti aici


 

Daniel Alexandru este numele meu si imi place sa impartasesc pasiunea pentru videografie.
Sa transpui in imagini o poveste de iubire intr-un mod creativ si inedit nu este usor, insa bucuria, zambetele oamenilor si lacrimile lor de fericire imi dau energie si ma fac sa traiesc emotia alaturi de ei.

Vreau sa iti filmez poate cea mai frumoasa zi din viata ta, insa nu intr-un stil oarecare. Unghiurile, lumina si creativitatea fac diferenta.

Videograf Daniel Alexandru Copy

Mai multe detalii despre oferta gasesti aici


 

TE-AR PUTEA INTERESA SI