Fotografii de nunta - Fotograf profesionist ~ Fotograf nunta Bucuresti
Drumul catre profesionalism nu a fost unul usor, din contra, am fost nevoit sa depasesc multe bariere pentru a-mi atinge visul, dar a meritat din plin. In acesti noua ani mi-am dezvoltat competentele artistice pentru a realiza ceea ce isi doreste fiecare persoana, un album foto de neuitat. Experienta in domeniu ma ajuta sa fac fata situatiilor stresante, iar datorita abilitatilor de comunicare, pot adapta serviciile oferite pe dorinta clientilor asa cum acestia isi doresc. Seviciile de editare se afla la un inalt standard calitativ, iar colectiile de fotografii vor fi atent selectate. Numarul de fotografii este nelimitat si pun accentul pe calitate, nu pe canitatate. De asemenea, sunt disponibil si pentru a fi fotograf de botez. Am ales sa fiu fotograf la un asemenea eveniment, deoarece botezul  este un moment special din viata copilului si parintilor care trebuie sa fie surprins in fotografii. Mai tarziu, cand copilul va fi mare va avea o reala surpriza vazand cum arata in perioada copilariei.  

Fotograf nunta din Bucuresti

Eu sunt din Bucuresti insa chiar daca evenimentul are loc in Pitesti, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Buzau, Focsani, ma deplasez cu mare drag pentru a surpinde fiecare manifestare a bucuriei si dragostei. Pasiunea pentru fotografie si dorinta de a realiza cele mai frumoase fotografii ma poarta dincolo de limite, chiar si in strainatate. Cum procedeaza un fotograf profesionist?

Sunt un fotograf de nunta la curent cu noile tendinte in fotografie si echipamente foto si ma adaptez constant, astfel incat sa livrez servicii foto de calitate si sa surprind povestea minunata a unor oameni care si-au unit destinele. Pentru mine este important sa fiu un fotograf de nunta care este mereu la locul potrivit in momentul potrivit, surprinzand cele mai frumoase amintiri. Portofoliu – Fotografii de nunta In sec tiuneavei gasi cele mai recente evenimente la care am participat, dar si sedinte foto inainte de nunta, sedinte foto logodna, sedinte de tip Trash the Dress sau Love the Dress. Apeleaza cu incredere la serviciile mele si iti vei asigura un fotograf atent la orice detalii.

Cat costa un fotograf de nunta ?

Intra pe pagina de Contact si cere o cotatie de pret, iar noi iti trimitem o oferta personalizata special pentru nunta ta sau botezul copilului tau.