INTRODUCERE

Sunt un fotograf pentru care cuvantul profesionalism nu este optional. Pentru mine fotografia este arta si vreau sa transmit emotie dincolo de imagini.

Imi plac oamenii care sunt diferiti, frumosi la suflet si sinceri, care nu vor fotografii banale, ci imagini care li se potrivesc lor. Incerc sa am o chimie cu fiecare client pentru ca rezultatul final sa fie ireprosabil si profesionist.

Stilul care ma defineste pe mine in fotografia de nunta imbina o abordare moderna, fotojurnalistica, cu o prezenta discreta  pe tot parcursul evenimentului, lasand loc de mici "interventii" pe durata sedintei foto din ziua evenimentului. Ma adaptez foarte usor si merg in pas cu noile tehnici de fotografie, am invatat sa inteleg nevoile oamenilor si ma pliez foarte usor cerintelor.

Asadar, dupa o experienta de peste 10 ani in fotografia de eveniment, consider ca sunt persoana potrivita sa faca fata si celui mai pretentios eveniment, iar daca iti place ceea ce vezi pe site-ul meu, atunci de abia astept sa ne intalnim si sa-mi povestesti mai multe.

 

Noi doi

Pe data de 27 august 2017, eu si Alexandra am facut pasul cel mare si ne-am casatorit. Asadar de abia asteptam sa va povestim si voua cum a fost, sa impartasim cu voi din experienta noastra si sa va dam sfaturi utile pentru nunta voastra!

Iar daca la unele articole mai vechi de pe site ati vazut numele meu scris asa: Ailioaiei Constantin Gabriel, sa stiti ca nu este fratele meu geaman ci este vechiul meu nume 🙂 Dupa nunta am luat numele de familie al sotiei.

Fotograf nunta - Ailioaiei Constantin Gabriel

Fotograf nunta Radu Gabriel Constantin 

Fotograf nunta Alexandra Radu

Asistent Alexandra Radu

EXPERIENTA

Am absolvit una dintre cele mai buni scoli de fotografie din Romania - RGB Photography. Intre 2008 si 2010 am colaborat cu o agentie de promovare a evenimentelor, realizand fotografii pentru diferite evenimente, cluburi si cele mai importante concerte din acea perioada. Din 2010 sunt fotograf independent, concentrandu-ma pe fotografia de nunta.

Workshopuri,seminarii si conferinte foto:

Eastern Europe Wedding Photographers Conference | Wedd Camp 2017
Wedding Photography 360° - Weddcamp Winter Session 2017
Eastern Europe Wedding Photographers Conference | Wedd Camp 2016
RWPC - Conventia Fotografilor de Nuntă din România 2016
RWPC - Conventia Fotografilor de Nuntă din România 2015
Workshop fotografie de nunta ShoOt like a Pro organizat de WeddingStaff
Conventia Nationala a fotografilor de nunta din Romania (23-26 iunie 2014)

TESTIMONIALE - CE SPUN CLINETII NOSTRI:

Fotografii de nunta

fotograf nunta bucuresti

Fotografii de botez

Fotograf botez

Sedinta foto de logodna

sedinta foto inainte de nunta

Love/Trash the dress