Fotografie de Botez - Serena MariaFotograf botez. Se apropie ziua crestinarii copilului tau si nu ai idee cum o sa imortalizezi momentul? Fotograful pentru botez trebuie sa fie inzestrat cu multa rabdare, astfel incat sa capteze cele mai frumoase momente.

Fotografie de Botez - Serena MariaFotograf botez. Cum alegi fotograful pentru botezul copilului?

Trebuie sa se tina cont in primul rand de faptul ca nu orice fotograf poate face fotografii de botez. Spre deosebire de nunta sau de alt eveniment, botezul implica mai multa emotie. Atentia trebuie sa fie concentrata pe un bebelus cu stari oscilante, cu plans, ras, motaiala si somn, toate in decurs de 30 de minute. Un fotograf de botez bun trebuie sa tina cont de toate aceste aspecte si sa incerce sa le surprinda pe toate.  Nu trebuie sa-i neglijeze pe parinti, nasi, bunici sau invitati. Cautati doar fotografi profesionisti pentru botez.

Fotografie de Botez - Serena MariaFotograf botez. Cere sa vezi portofoliul acestuia

Un bun fotograf trebuie sa aiba experienta in domeniu, iar aceasta se va vedea din numarul mare de poze, dar si in calitatea acestora. Un portofoliu de fotograf de botez trebuie sa cuprinda poze cat mai variate, colorate, bine incadrate, cu o compozitie si o lumina perfecta. Toate acestea se pot vedea si discuta in cadrul unei intalniri fata in fata. Acesta este si momentul in care parintii vor cunoaste personal fotograful si pot afla daca sunt compatibili cu el sau nu. Fiecare fotograf are un stil propriu de lucru, iar acesta trebuie sa coincida cu asteptarile si referinteleparintilor.

Fotografii de botez cu Nicole StefaniaFotograf botez. Pachetul de servicii

Pachetul de servicii oferit este un alt aspect important. Bugetul pentru contractarea fotografului de botez este un factor de care trebuie sa se tina cont. Este bine sa verificati ce servicii sunt incluse in pachetul fotografului si daca trebuie adaugate altele noi sau facuteajustari. Spre exemplu, trebuie stabilit numarul minim de fotografii pe care familia il va primi, daca este inclus sau nu un album digital sau tiparit. Mai mult, intreaba daca prezenta fotografului este limitata ca numar de ore.