Ciprian si Ellina – Fotograf profesionist la o nunta de povesti

Ciprian si Ellina sunt protagonistii unei sedinte foto pe care urmeaza sa v-o prezentam astazi. In urma cu doua saptamani,  am fost alaturi de ei in, poate, cea mai frumoasa zi din viata lor: ziua nuntii. Desi ziua a inceput cu multe peripetii, am reusit sa ajungem cu bine la destinatie: orasul Buzau, unde ei au ales sa isi sarbatoreasca nunta. Inca de cand am ajuns, am fost placut impresionati de locatia evenimentului, de simplitatea si rafinamentul decorului, de atentia acordata tuturor detaliilor si mai ales de implicarea mirilor in organizarea evenimentului. Ca un fotograf de nunta profesionist, nu am scapat nimic din obiectiv.  Personalitatea si preferintele lor si-au pus amprenta asupra intregului eveniment, incepand cu desfasurarea ceremoniei religioase, decoratiuni, aranjamente, momentele artistice din timpul petrecerii și pana la fotografiile de nunta. Fotografiile sunt amintirile pe care le vor avea pentru todeauna, iar toate intr-un album foto de neuitat.

Daca v-am facut curiosi, va invitam sa urmariti mai jos firul evenimentelor asa cum l-am surprins noi prin intermediul aparatului de fotografiat. De asemenea, in curand,  vom posta urmatorul episod din aceasta frumoasa poveste de dragoste, sedinta foto de nunta “Trash the dress”! Promitem ca o sa fie ceva spectaculos.

Fotograf nunta Radu Gabriel Constantin
Asistent Radu Alexandra

 

Detalii fotografii de nuntaDetalii fotografii de nuntaDetalii fotografii de nuntaFotografii nunta in aer liberFotografii nunta in aer liberFotografii nunta in aer liberFotografii nunta in aer liberFotografii nunta in aer liberFotografii nunta in aer liberCiprian si Ellina - O nunta ca-n povestiCiprian si Ellina - O nunta ca-n povestiCiprian si Ellina - O nunta ca-n povesti Ciprian si Ellina - O nunta ca-n povesti Ciprian si Ellina - O nunta ca-n povesti Ciprian si Ellina - O nunta ca-n povestiO nunta ca-n povesti-645O nunta ca-n povesti-6457ciprian si ellina o nunta ca-n povestiO nunta ca-n povesti-IMG_6600-copy-photoO nunta ca-n povesti-IMG_6639 O nunta ca-n povesti-IMG_6657-copy2 O nunta ca-n povesti-IIMG_6478-(2) O nunta ca-n povesti-IIMG_6478-(2)O nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photo O nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photo O nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photo O nunta ca-n povesti-photo O nunta ca-n povesti-photo-1 (11) O nunta ca-n povesti-photo-1 (11) O nunta ca-n povesti-photo-1 (11) O nunta ca-n povesti-photo-1 (11) O nunta ca-n povesti-photo O nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photo
O nunta ca-n povesti-photo
O nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photoO nunta ca-n povesti-photo-12 (1) O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)O nunta ca-n povesti-photo-12 (1) O nunta ca-n povesti-photo-12 (1) O nunta ca-n povesti-photo-12 (1) O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)O nunta ca-n povesti-photo-12 (1) O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)O nunta ca-n povesti-photo-12 (1)